Een geheime wapen voor gebruik womanizer

De Womanizer voor optimaal genot

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Er is dan wat verrassends voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Met uiterste zekerheid van dit prachtige apparaat is een orgasmegarantie inclusief geleverd!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Bij OTTO shop je iedere keer vlug, makkelijk en veilig en heb jouw meerdere betaalmogelijkheden. Kies tijdens het afronden over jouw bestelling een betaalmethode en betaal regelrecht betreffende iDEAL of ga vanwege betalen in termijnen. Achteraf betalen met acceptgiro of internetbankieren kan zijn tevens mogelijk.

Die pagina zal over 3 minuut opnieuw geladen geraken. Mits het geval ook niet in enige minuten kan zijn opgelost kan u dan ook ons melding produceren via storing@tmg.nl.

Ik ben benieuwd naar mijn nieuwste speeltje en terwijl ik tot mijn ‘private room’ op zolder loop open je dit pakketje. Daar kan zijn ze vervolgens. De Womanizer Pro. Zorgvuldig bekijk ik een gebruiksaanwijzing. Dit speeltje ligt lekker in de hand. Deze is zwart en voorzien over ons leopard print design. Laat ik nu ons leopard print fetisj beschikken over!

Zeepproducten mogen de siliconen onderdelen beschadigen. Hoezo dit materiaal vervolgens zeker gebruikt is? Siliconen worden vaak gebruikt in sextoys, daar het aantrekkelijk voelt en geurloos en slijtvast kan zijn.

- De zuigkracht betreffende een Womanizer kan zijn heel essentieel. Deze bepaalt namelijk hoe/of jij ons orgasme bereikt. Voor een Womanizer W500 bestaan 3 genoeg standen toegevoegd: twee zachtere en één hardere stand. Hier was veel vraag naar bij dames welke een W100 gebruikten.

Wil jouw ons artikel ruilen? Bel dan naar de klantenservice via 0900-1901. We zorgen het jouw het nieuwe naar website artikel zo vlug mogelijk ontvangt en je betaalt nauwelijks genoeg bezorg- en retourkosten. 

Betreffende de Womanizer mag een ongekende sensatie over opwinding worden ondervinden die zorgt wegens de meest sterke orgasmes. Overstimulatie is van nu voorbij. De Womanizer is wereldwijd dit eerste middel dat die nieuwe methode betreffende stimuleren gebruikt.

Hiermee oplopen sommige vrouwen eenvoudig verschillende orgasmes voor gebruik over een Womanizer. De Womanizer is wereldwijd het eerste product dat deze nieuwe manier aangaande aanmoedigen gebruikt.

Met die betaalmethode betaal jouw gespreid en heb jouw alleen kracht op dit tempo waarin jouw betaalt. Betalen in termijnen kan zijn slechts geoorloofd voor ons totaalbedrag met € 45,- ofwel verdere. Betreffende de rekenhulp bereken je eenvoudig je kredietkosten.

Ons revolutionaire toy die nauwelijks vibrator is!Een revolutionaire womanizer-technologie, welke niets betreffende een vibrator te vervaardigen heeft, vormt dit voor een allereerste keertje mogelijk om een clitoris contactvrij te stimuleren. Dit proces van…

Een innovatieve techniek vervaardigd dit mogelijk om een clitoris buiten direct aanraking te stimuleren Vermijd overstimulatie en overgevoeligheid

Teneinde een verwachte kosten van betalen in termijnen te berekenen, gebruik jouw de rekenhulp. Je vindt een rekenhulp in jouw winkelwagen via Betalen in maandelijkse termijnen als je ons bestelling plaatst betreffende een totaalbedrag van € 45,- ofwel verdere.

Oplaadbaar: wegens aldoor terugkerende erotische ervaringen kan een »Womanizer« betreffende de bijgevoegde USB-oplaadkabel iedere keer snel opgeladen geraken.

Womanizer.nl zal uw eigen gegevens ook niet aan derden verkopen en zal die alleen met derden ter beschikking stellen die bestaan betrokken bij het verrichten aangaande de bestelling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *